TAO Kalligrafie

TAO Kalligrafie is een unieke kunst die verder gaat dan kunst. TAO Kalligrafie is een revolutionaire helende kunst gebaseerd op een oude vorm van één-penseelstreek kalligrafie (Yi Bi Zi) die Dr. & Master Zhi Gang Sha leerde van de enige stamhouder, Professor Li Qiu Yun. Professor Li gaf deze unieke kunst op ruim 100 jarige leeftijd door aan Dr. & Master Sha. Dit is een grote eer, omdat deze kunst tot dusver een groot mysterieus geheim was. Dr. & Master Sha, heeft met zijn levenslange training en meesterschap van oude filosofieën, helende kunsten, spirituele praktijken en meer, dit speciale Oneness Schrift, eenheidsschrijven,  verder ontwikkeld om de essentie, frequentie en vibratie van Tao in elke kalligrafie te brengen.

 

Wereldwijd wordt deze techniek nu ingezet voor de meest uiteenlopende problemen en het bevorderen van gezondheid, vitaliteit, geluk, goede relaties en meer.  Deze revolutionaire kunst wordt ook onderzocht op wetenschappelijk niveau.

Iedereen kan de kunst van TAO Kalligrafie beoefenen en wereldwijd zijn er 10 centra waar trainers, opgeleid door Dr. & Master Sha en zijn top-trainers, je leren wat TAO Kalligrafie voor jou kan betekenen.

Nieuwsgierig? Kijk hier naar een filmpje over TAO Kalligrafie.

In de Media Dr en Master Sha (Engels talig)

 

 

 

 

 

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

TAO Center

Beeldschermweg 5, Amersfoort

Vitaliteitsprogramma's voor bewuste mensen.
NIEUW: RESET TRAJECT speciaal voor jou