LPH Foundation

Het TAO Center is nauw verbonden aan de LPH-foundation. Deze stichting is wereldwijd actief en zet zich in voor meer liefde, vrede en harmonie op aarde. Van bomenplanten, strand schoonmaken, tot scholenprojecten. Ook in Nedereland hebben we een team, dat onderdeel uitmaakt van de wereldwijde organisatie en zich in Nederland inzet voor meer liefde, vrede en harmonie.

 

International Earth Day

LPH doet actief mee aan deze internationale dag met het project “Plant A Million project” (PAM). Op deze engels talige site vind je meer informatie over een grote inzamelactie voor het planten van meer bomen. Ook in Nederland hebben we een Plant-een-boom project. Klik op de afbeelding en ga naar de internationale website van LPH.

 

 

 

 

Achtergrondinformatie van LPH

De Love Peace Harmony beweging werd op 22 november 2010 gelanceerd door Dr. en Master Zhi Gang Sha in New Delhi, India en bijgewoond door duizenden belangstellenden en wereldwijd uitgezonden.

Dr. en Master Sha is een Tao Grandmaster, een Healer, Leraar, en auteur van 25 boeken, waarvan 11 New York Times bestsellers. Hij is gediplomeerd Westers arts en arts in de Traditionele Chinese Geneeskunde en Acupunctuur.

Hij heeft erkenning gekregen voor zijn diensten aan de mensheid, onder andere middels de United Nations Martin Luther King, Jr. Commemorative Commission Award voor het bevorderen van wereldvrede.

 

 

TAO Onderzoek

Kalligraferen op school

 

Plant een boom

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

TAO Center

Nijverheidsweg-Noord 127, Amersfoort

Vitaliteitsprogramma's voor bewuste mensen.
NIEUW: RESET TRAJECT speciaal voor jou