Persoonlijke Kalligrafie

TAO Kalligrafie is een traditionele eeuwenoude kunstvorm die verder gaat dan kunst.  Elke kalligrafie kent een eigen specifieke essentie, frequentie en vibratie vanuit de TAO. Wereldwijd is al veel onderzoek gedaan naar de positieve werking van TAO kalligrafieën op het gebied van gezondheid, vitaliteit en herstel na ziekte. Ook in Nederland werken we vanuit het TAO Center mee aan onderzoek en initiëren we zelf ook onderzoek met onder andere medische instellingen.

Een TAO kalligrafie kun je naast je gezondheid, ook laten schrijven voor het verbeteren van je relaties, je financiële situatie en je werk.

Wil jij ontdekken wat een kalligrafie voor jou kan betekenen? Boek dan een consult en laat een persoonlijke kalligrafie schrijven voor jou.

 

“Ik had nooit gedacht dat een kalligrafie zo krachtig kon zijn. Ik ben nogal een mind-mens en ik wil graag weten hoe iets werkt voordat ik iets geloof of doe. Door mijn vrouw ben ik in contact gekomen met het TAO Center Nederland en heb ik een persoonlijke kalligrafie gekregen voor meer helderheid en licht. In mijn bedrijf was veel chaos en stress. Als ik me met mijn TAO Kalligrafie verbind, voel ik letterlijk de rust en helderheid in mijn hoofd. Het helpt me zeer in deze chaotische tijden. Het heeft ook absoluut een positief effect op de mensen binnen mijn bedrijf. Ik zie het zelf als een specifieke vorm van mediteren en verbinden met een krachtig veld.”  (Peter)

 

 

 

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

TAO Center

Beeldschermweg 5, Amersfoort

Vitaliteitsprogramma's voor bewuste mensen.
NIEUW: RESET TRAJECT speciaal voor jou