Licht leven met vergeving

 

Vergeving brengt innerlijke vrede en vreugde. Vergeving is een gouden sleutel voor healing, versterking en persoonlijke groei. Vergeving bevrijd je van oude pijn en inprentingen. Vergevingsgezindheid helpt je langer en gelukkiger te leven.

 

ERVAAR DE KRACHT VAN VERGEVING

 

Verlicht jouw leven met de kracht van onvoorwaardelijke vergeving. Zoek je naar verbetering van je gezondheid? Meer liefde en harmonie in je relaties of gezin? Balans in je emoties? Ruimte in je financiën?

Waarom ervaren we uitdagingen in deze levensgebieden? Ze zijn het gevolg van blokkades in je ziel, hart, geest en lichaam. Grootste vergeving, onvoorwaardelijke vergeving, is de gouden sleutel om deze uitdagingen te helpen oplossen.

In deze webinar leer je oude wijsheid en praktische technieken om jouw gezondheid, relaties, financiën en andere aspecten van je leven te transformeren.

 

DEELNEMEN

De kosten voor deze webinar zijn € 25,-. Er zijn geen specifieke voorwaarden voor deelname. Je ontvangt bij aanmelding tevens het boekje ‘Greatest Forgiveness’.

Grootste vergeving brengt grootste vreugde en vrede. Ervaar het zelf!

 

AANMELDBUTTON: BOEK HIER

 

 

SPECIALE ACTIE

Heb jij een mooie ervaring met vergeving die je met ons wilt delen?
Stuur jouw verhaal dan vóór 27 maart in naar Info@TaoCenter.nl en maak kans op gratis deelname aan de webinar op 3 april!

Vermeld als onderwerp van je email “Grootste Vergeving”.  De winnaars worden zondag tijdens de uitzending bekend gemaakt. Schrijf in je email of je ermee akkoord gaat, dat wij je ervaring mogen voorlezen. Anoniem kan natuurlijk ook.

 

Trainers: Harriët Bleijendaal en Dennis Chan

 

 

 

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

TAO Center

Beeldschermweg 5, Amersfoort

Vitaliteitsprogramma's voor bewuste mensen.
NIEUW: RESET TRAJECT speciaal voor jou