Individuele coaching

Het TAO Center is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die toe zijn aan een intensieve aanpak op een dieper niveau. En dus kiezen voor een echte diepgaande verandering hun gezondheid, relatie of werksituatie.

Je wordt begeleid door onze Top Trainers, Harriet Bleijendaal of Dennis Chan. Zij zijn opgeleid als TAO Chang Master Teacher en hebben  zich bekwaamd tot specialisten in het begeleiden van veranderingsprocessen in gezondheid, relaties, werk en meer.
Wij bekijken die mens vanuit een totaalsysteem dat bestaat uit lichaam, energie, je brein, je hart en je ziel. Hierbij sluiten we aan op de nieuwe definitie van de Gezondheidsraad en geven invulling aan de vaak missing link: impact op het niveau van zingeving en je ziel.

Wil jij een echte verandering, een doorbraak voor jezelf creëren?  Een ware verandering op diep niveau? En je bent bereid om in jezelf te investeren?! Kies dan voor een Reset-Traject.

JA, ik wil meer informatie >>>Reset Pakket

 

 

“Alle uitdagingen in het leven zijn het gevolg van negatieve informatie in onze ziel, hart, geest en lichaam. Alle gezonde omstandigheden, innerlijke rust, innerlijke vreugde en succes zijn te danken aan positieve informatie in onze ziel, hart, geest en lichaam.”

De sleutel tot verandering is heel simpel, maar niet altijd eenvoudig. Om positieve verandering te bereiken zet je negatieve informatie om in positieve informatie op alle niveaus van je zijn. Belangrijk is ook dat je je bewust gaat worden van alle negatieve informatie waarmee je jezelf omringt en die je zelf ‘produceert’.  Bijvoorbeeld door negatief te denken. Het stoppen van je negatieve gedachten kan een behoorlijke uitdaging zijn.

Harriet en Dennis zijn specialisten in het activeren en begeleiden in dit proces. Zij leren je stap voor stap hoe je een positief veld kunt creëren, zowel in je lichaam, je mind als in je leven.

 

Aanmelden voor een intake

Wil jij je aanmelden voor een intake voor een krachtig veranderingstraject? Laat het ons weten en stuur een e-mail: info@taocenter.nl 

 

 

TOP TRAINERS

De TOP Trainers van het TAO Center – Harriet Bleijendaal en Dennis Chan  – hebben een internationale opleiding genoten en geven samen met de business manager Marlous de Bordes leiding aan het TAO Center. 

Harriet Bleijendaal

Dennis Chan

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

TAO Center

Beeldschermweg 5, Amersfoort

Vitaliteitsprogramma's voor bewuste mensen.
NIEUW: RESET TRAJECT speciaal voor jou