Healing voor dieren

Ons hart gaat niet alleen uit naar meer gezondheid en vitaliteit voor mensen, maar ook voor dieren. Heeft je huisdier pijn of is hij ziek? In deze online sessie ontvangt jouw huisdier Tao healing én een Tao lichtoverdracht voor een systeem, orgaan, lichaamsdeel of aandoening naar keuze.

Iedere eerste donderdag van de maand van 16.00-16.30 uur

 

Deelname en kosten

Deelname inclusief Tao healing & Tao lichtoverdracht     € 35,-

BOEK HIER

 

Ervaringen van anderen

Laatst heb ik mijn hond aangemeld voor de Healingsessie voor dieren. Tijdens deze sessie ontvangt een dier een half uur healing vanuit het Tao Kalligrafie Meditatie Veld én een overdracht voor een orgaan, systeem, lichaamsdeel of aandoening naar keuze. Mijn hond heeft artritis, deze conditie is snel komen opzetten. Ik heb gekozen voor een overdracht voor het helen van deze aandoening. Deze overdracht is permanent en blijft zijn positieve boodschap van healing geven aan mijn hond.

Harriët opende het helende veld en ik voelde hoe dit veld ons optilde en omarmde. We maakten contact met een aantal kalligrafieën en deze gingen we volgen voor mijn hond en de andere hond die was aangemeld. Door het volgen van het patroon van de kalligrafie, komt de zuiverheid en boodschap van healing en gezondheid vrij. Het was heel liefdevol, verzachtend en ontroerend om te doen. Toen de overdracht aan mijn hond werd gegeven, voelde ik deze zelfs door mijn eigen schouders en armen gaan. Heel krachtig!

Tijdens de sessie heeft mijn hond diep geslapen, hij was hard aan het snurken. Iedere moment kan ik de overdracht activeren voor verdere healing voor mijn hond en ga ik ervaren wat dit hem brengt. Ik ben zo blij dat ook voor dieren deze mogelijkheid bestaat om pijn en onbalans te verlichten.

Sandra Spijkerman

 

>>> Terug naar:

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

TAO Center

Beeldschermweg 5, Amersfoort

Vitaliteitsprogramma's voor bewuste mensen.
NIEUW: RESET TRAJECT speciaal voor jou