TAO Hands

Hoe zou het zijn als je de kracht in handen had waarmee je jezelf en anderen hulp en verlichting kunt bieden in tijden van ziekte, pijn, verdriet en stress?

Ben jij er klaar voor om te gaan werken met TAO Energie?

De opleiding voor Tao hands is totaal vernieuwd.

Open je hart
Open je mind
Open je handen!

 

Zeg ja tegen TAO Handen en meld je aan voor de Tao Healing Hands workshops:

  • Iedere twee maanden gegeven vanuit ons centrum in Nederland (aanmeldingslink volgt)
  • Datum eerst mogelijke optie is in januari 2022.

 

Aanmelden voor de TAO Healing Hands training

  • Doe een verzoek tot deelname door een mail te sturen naar info@taocenter.nl
  • Heb je al  TAO Hands, meld je dan aan door een mail te sturen naar info@taocenter.nl.

Heb je vragen over het aanmelden, laat het ons weten! Bel naar ons of stuur ons een e-mail: info@taocenter.nl. We helpen je graag verder.

 

 

Wil je graag meer horen, zien en voelen over TAO Healing Hands?

Op woensdag 15 december organiseren we een webinar. Daarin vertellen Karin Aartman en Harriet Bleijendaal je alles over TAO Hands, hoe het werkt, welke ervaringen mensen hebben met TAO Hands en nog veel meer. Nieuwsgiering? Meld je hier aan of stuur een email naar info@taocenter.nl

 

Voor wie is de workshop TAO Hands?
Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die zichzelf wil ontwikkelen en daarmee ook iets voor anderen wil betekenen.

 

Programma

Het totale Tao Hands programma omvat:

– 2,5-daagse workshop Tao Hands
– Tao Hands overdracht
– leesopdrachten, praktijkopdrachten
– 4 wekelijkse (online)oefen- en begeleidingssessies
– eindtoets
– totale duur: 5 weken
– mits voldaan aan alle vereisten, afgerond met een certificaat

 

Voorwaarden

Om deel te kunnen nemen aan dit programma dien je aan de volgende voorwaarden te voldoen:

  • Je hebt spirituele toestemming nodig om te kunnen deelnemen.
    Vraag toestemming voor deelname aan via email aan de klantenservice: Info@taocenter.nl
    of rechtstreeks bij een van onze leraren tijdens een van onze live events.
  • Optioneel: Maak een afspraak voor een adviesgesprek met een van de leraren, om inzicht te krijgen in wat de opleiding ‘werken met Tao hands’ voor jou zou kunnen betekenen.

 

 

Kosten

De kosten voor nieuwe deelnemers zijn € 520,-.

Ben je al Tao Hands Practitioner? Je bent van harte welkom om mee te doen en je kennis en vaardigheden te verdiepen. De kosten als herhaler zijn € 100,-.

Vanaf 65+ en studenten van 18 t-m 24 jaar krijgen 50 procent korting op de deelnemerskosten.

Meld je aan via info@taocenter.nl

 

 

Ervaringen van anderen

Dit zeggen mensen die eerder de training Werken met Tao Energie hebben gedaan:

“Na de allereerste behandeling met Tao Energie voor een vriendin, stond ik zelf ook een beetje versteld van het effect. Ik had niet kunnen vermoeden dat resultaat zich zo snel en intens in welke vorm dan ook zou manifesteren. Ik voelde me zo dankbaar dat ik mocht helpen. Ook bij de tweede keer voor een andere vriendin, was ik zelf weer verrast over het snelle effect van de behandeling.

Het begon toen langzaam tot me door te dringen dat het werken met Tao Energie een heel krachtige werking heeft en dat ik nog niet ten volle besefte hoe groot die kracht wel was en wat het voor anderen betekenen kon.

Het leek allemaal zo onwerkelijk. Tegelijkertijd voelde ik me ook heel nederig. En dankbaar dat ik zoiets moois niet alleen had ontvangen, maar dat ik er ook mee werken mocht.
Deze eerste ervaringen zijn nog steeds van onschatbare waarde voor mijn verdere spirituele reis, omdat zij mij hebben doen inzien wat de impact van een ogenschijnlijk simpele handeling vanuit liefde, voor een ander kan zijn en betekenen, en dit allemaal dankzij het werken met Tao Energie.”  Maartje

“Het werken met Tao Energie kun je inzetten voor jezelf en voor anderen. Het mooie is dat het op afstand kan en het voor de ander geen inspanning vraagt. Het is dus laagdrempelig. Wat verder fijn is dat het heel eenvoudig is om toe te passen. Een behandeling met Tao Energie kan je ondersteunen bij iedere uitdaging in het leven, waardoor de uitdaging wat makkelijker kan worden om te dragen. Het hoeven niet per se grote uitdagingen te zijn. Het kunnen ook kleine uitdagingen zijn (bijv. angst/onrust/onzekerheid voor een bepaald gesprek).
Wat de Tao Energie voor je zal doen als je het inzet, kun je op voorhand niet weten, dat is aan de hemel en dus een beetje een mysterie, maar het brengt sowieso iets positiefs is mijn ervaring. Het kan heel additioneel worden ingezet bij reguliere medische zorg.
Het is heel fijn dat je iets in handen hebt waarmee je jezelf en anderen kunt helpen bij uitdagingen. Het geeft voldoening om iets voor een ander te kunnen betekenen.”  Miryam

“Mijn oudste dochtertje heeft vaak veel strijd met ons buurmeisje. Ze wilden altijd graag met elkaar afspreken en het ging telkens mis. De buurvrouw en ik hebben het er erg moeilijk mee gehad omdat we elkaar toch vaak zagen op school, bij allerlei activiteiten, met verjaardagen etc. Toen gaf zij een verjaardagsfeestje en we nodigen elkaar altijd uit omdat onze andere jongere kinderen graag met elkaar spelen.
Toen besloot ik een behandeling met Tao Energie te geven voordat we naar het feestje gingen. Het was wonderbaarlijk!! Ze hebben zo’n een leuke dag gehad met elkaar, dat de buurvrouw aan het eind zei ‘Wauw wat een wonder. Het was de hele tijd gezellig en leuk met elkaar’ en voegde eraan toe ‘ik maakte me toch wel weer zorgen dat ze ruzie zouden krijgen.’ Waarop ik zei ‘nou ik heb me voorbereid en een gebed gehouden voordat we kwamen!!’ Dat vond ze wel grappig en vroeg mij dit vaker te doen want het had goed geholpen. Sindsdien gaat het eigenlijk best goed tussen hen!”  Anne

“Voor mij is Tao Energie een van de krachtigste methodes en mijn ervaring is dat er eigenlijk altijd wel resultaat wordt behaald met een behandeling. Soms is het niet meteen te zien maar komt het later. En soms voel je de pijn direct wegzakken. Ik ben heel dankbaar voor dit grote geschenk.

Ik wil graag een ervaring met je delen over mijn tweelingbroer. Hij heeft zijn hele leven lang veel problemen gehad met zijn werk en hij is regelmatig ontslagen of had het vaak niet naar zijn zin.
Ik denk dat het nu ongeveer 5 jaar geleden is dat hij weer zonder werk zat. Hij heeft een gezin met twee kinderen en zijn vrouw was toen kostwinner. Ze hadden niet veel geld. Ik besloot hem een behandeling te geven met Tao Energie. Ik heb dit ongeveer 2 weken dagelijks gedaan. Met het verzoek dat hij een leuke baan zou vinden waarin hij gewaardeerd zou worden en dat hij daar met plezier lang zou kunnen werken. Binnen twee weken had hij een baan en hij werkt er nog steeds met plezier.”  Luna

“Het openen van het kanaal om met Tao Energie te kunnen werken is voor mij het mooiste geschenk dat ik ooit heb ontvangen, mijn leven is totaal anders, ben veel toleranter geworden, nóg vriendelijker, ik kon al goed luisteren naar anderen, maar dat is nog beter geworden, zodat ik tussen de regels door kan horen waar het probleem is. Mijn intuïtie is nog beter afgestemd op mijn gezin en broers/zussen.”  Eva

 

 

 

 

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

TAO Center

Beeldschermweg 5, Amersfoort

Vitaliteitsprogramma's voor bewuste mensen.
NIEUW: RESET TRAJECT speciaal voor jou