Shen Medicine

Je gezondheid verbeteren en je immuunsysteem versterken op een diep niveau. Leren wat de boodschap is achter ziektes of ongemakken? Je leert hier alles over tijdens de workshop SHEN Medicine.

Vanuit allerlei culturen en oude wijsheid wordt gezondheid en welzijn breed gezien. We zijn meer dan alleen ons lichaam. Dus als we ziek zijn is het ook van belang dat we verder kijken dan het technisch repareren van dat wat het even niet meer zo goed doet. Maar wat zijn we dan wel?

Vind je dit ook hele boeiende vragen? Op 21 & 22 augustus leer je van voormalig neurochirurg dr. Peter Hudoba wat je allemaal zelf kunt doen voor het verbeteren van jouw gezondheid. Samen met onze master teachters uit Nederland en Belgie geeft dr. Peter Hudoba een trainingsweekend om jou alles te leren over SHEN Medicine.

Wil je je aanmelden voor dit weekend Registreer je dan HIER

Datum: 21 en 22 augustus 2021
Tijd: 14-22.00uur

Met Prof. Dr. Peter Hudoba en trainers Harriet, Dennis, Rechelle, Hetty en Guillaume

 

 

GRATIS Introductiewebinar op vrijdag 20 augustus

Shen geneeskunde kan je helpen je gezondheid te verbeteren, je emoties in balans te brengen en stress te verminderen. Het kan ook geïntegreerd worden in je huidige behandelingen. Shen geneeskunde gaat verder dan de geneeskunde van de fysieke materie van het lichaam. Shen geneeskunde gaat verder dan energie geneeskunde. Shen geneeskunde is boodschap geneeskunde. Boodschap is informatie. Iedereen en alles draagt ontelbare boodschappen in zich. Hoe verhouden deze boodschappen zich tot ziekte, pijn, en andere uitdagingen in het leven? Hoe kunnen deze boodschappen worden getransformeerd tot een boodschap van welzijn? Dit baanbrekende boek van een neurochirurg die zijn jarenlange ervaring met deze nieuwe weg naar gezondheid deelt, zal je ogen en je hart openen.

“Ik geloof dat dit baanbrekende boek een nieuw pad zal openen om geneeskunde, spiritualiteit en healing te verenigen ten bate van iedereen.”

Dr. en Master Zhi Gang Sha

 

Meld je aan voor deze gratis informatieavond!

Ja, ik meld me aan >>>

 

Achtergrond

Dr. & Master Peter Hudoba is een zeer gepassioneerd leraar met een brede achtergrond. Als voormalig neurochirurg leidt hij nu wetenschappelijk onderzoek in Integratieve Geneeskunde, in het bijzonder naar de effecten van Tao Kalligrafie beoefening op gezondheid en welzijn. Veel van zijn onderzoekspublicaties, die gepresenteerd zijn op medische conferenties, zijn te vinden op www.ShaReasearchFoundation.org

Daarnaast heeft Dr. Peter van jongs af aan het spirituele Tao onderricht bestudeerd en beoefend en heeft hij ook het onderricht van Dr. & Master Zhi Gang Sha bestudeerd en beoefend gedurende de afgelopen 21 jaar.

Mensen helpen met hun ziektes en uitdagingen ligt hem na aan het hart en hij weet als geen ander hoe hij  jou kan inspireren en bekrachtigen met zijn wijsheid en liefde. Iets wat je na deze workshop mee zult nemen als een grote meerwaarde in je dagelijks leven.

 

 

 

 

 

 

Englisch version
HEAL YOUR BODY, BALANCE YOUR EMOTIONS, REDUCING STRESS with SHEN medicine.
During this two-day workshop on 21 & 22 August with Prof. Dr. Peter Hudoba, and teachers Harriet, Dennis, Rechelle, Hetty and Guillame we will give you an insight into the world of SHEN medicine. Gain insights about an innovative healing method. This workshop offers a unique mix for body and mind. Through explanation and exercises, Dr. Peter will bring participants into a deep experience of the healing power of TAO calligraphy and how it can bring health to everyone’s life.

Register here for one or two days ENG translation available:
Register for the whole weekend? Register HERE

 

For the free introduction evening on 20 August from 7-9 PM CET
How to get to know a new vision of health. Former neurosurgeon Dr. Peter Hudoba tells about his new research results. These will give you food for thought and challenge you to develop a new perspective on well-being. Curious? Meet Dr. Peter and his research in this FB webinar.

Register HERE

Dit is een opname uit het interview van Harriët Bleijendaal met Dr. Peter Hudoba (2019).

De vijf lagen

Vanuit de SHEN theorie bestaat ieder mens uit Materie, Energie, Mind, Hart en Ziel. Het is van groot belang om aan al deze niveaus aandacht te geven en ze zo optimaal mogelijk te laten functioneren, zowel preventief als bij onbalans of ziekte. Daarom is het onze missie het hart en de ziel weer een prominente plek terug te geven in het denken over en werken aan gezondheid en vitaliteit.

 

SHEN Medicine

Op basis van de boeken en theorieën van Dr. en Master Sha heeft neurochirurg Dr. Peter Hudoba uitgebreid onderzoek gedaan naar de invloed van de ziel op het verbeteren van gezondheid.  Zijn onderzoeksresultaten geven veel stof tot nadenken en dagen je uit om een nieuw perspectief op welzijn te ontwikkelen. Nieuwsgierig?  Laat je dan verrassen door zijn webinar van 11 juni a.s. Leer hoe je zelf met zijn resultaten kunt werken en doe mee met zijn tweedaagse workshop op 12 en 13 juni.

 

Onderzoeksresultaten

Dr. Peter Hudoba deed onderzoek naar de werking van SHEN Medicine vanuit de Sha Research Foundation.

Een van de onderzoeken betrof een revalidatiecentrum in Texas. Al na twee maanden zagen ze dat:

  • de patiënten er korter verbleven
  • patiënten minder incontinent waren (is ook kostenbesparend)
  • meer mensen direct naar huis gingen
  • de patiënten gelukkiger waren

Bij een ander onderzoek naar chronische pijn (onderzoek uit 2020) bleek dat patiënten na oefenen met een kalligrafie, 30% minder pijn ervaarden. Deze patiënten werden drie maanden lang, 30 minuten per dag begeleid met chanten en werken met een kalligrafie.

Weer een ander onderzoek betreft een onderzoek naar mensen met depressie (onderzoek 2020, Duitsland). Na een half jaar waren de symptomen met 60 % verminderd. Deze mensen zaten thuis en waren tijdens het onderzoek in lockdown. Dat maakt deze resultaten extra opmerkelijk, omdat juist mensen in lockdown in het algemeen meer depressieve klachten ervaren.

 Nederlands onderzoek

Het is een grote wens van het TAO Center om in Nederland onderzoek te doen naar de werking van SHEN Medicine.

De resultaten van het onderzoek van Dr. Hudoba zijn zo positief en veelbelovend! Blijere patiënten, minder hoge kosten voor ziekenhuizen, kortere behandelingen, eerder naar huis, minder complicaties. TAO Center Nederland wil graag dit jaar nog een pilot starten met een zorginstelling.

 

Biografie

Wil je meer weten over Dr. Hudoba, zijn achtergrond en zijn onderzoek? Klik hier voor zijn biografie.

 

Meer lezen?

Wil je meer weten over SHEN Medicine en kun je niet wachten tot de workshop van 21 en 22 augustus? Lees dan alles over SHEN Medicine en TAO Science in de boeken van Dr. Peter Hudoba en Dr. Rulin.

 

 

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

TAO Center

Beeldschermweg 5, Amersfoort

Vitaliteitsprogramma's voor bewuste mensen.
NIEUW: RESET TRAJECT speciaal voor jou