Kalligrafie workshop

Wil jij de magie van TAO Kalligrafie ontdekken? Dan heeft het TAO Center Nederland een aantal mogelijkheden voor jou!

 

TAO Kalligrafie Basic Level – maandabonnement

Maak kennis met de rijke traditie en geschiedenis van kalligrafie, het gebruik van de zuiverste materialen en leer de basisprincipes. Kalligrafeer iedere donderdagavond onder leiding van Dennis Chan. Deze training is speciaal voor beginners en iedereen die wil kennismaken met de magie van Tao kalligrafie. We starten elke 15e van de maand. Op donderdag 15 april is de eerste gestart.

  • Data: donderdagen van 19.00 – 20.15 uur. Vorm: wekelijks.
  • Kosten: € 35,- per maand. Als je voor het eerst aan een kalligrafie workshop meedoet ontvang je eenmalig gratis een penseel en waterpapier.

 

Introductieavonden

Heb je vragen, wil je sfeer proeven? Dat kan. Op maandagavonden van 19.00 – 19.30 uur via Zoom en live op FB.  Data april: 12, 19 en 26. Data mei: 3, 10 en 17.

 

 

TAO Kalligrafie Next Level

Ben jij al bekend met kalligrafie en heb je al kennis van de basistechnieken? Dan is deze cursus voor gevorderden misschien iets voor jou. Drie weken lang oefen je iedere ochtend van 8.00 – 9.30 uur onder leiding van Dennis Chan of Hetty Tsang en verbeter jij je Tao Kalligrafie Healing Power.

We starten donderdag 15 april met de eerste groep. Minimaal 5 – maximaal 10 deelnemers. De volgende cursus start op donderdag 3 mei.

Kosten: € 195,-

Voorwaarden voor deelname: TAO Handen of vergelijkbare training van het TAO Center Nederland.

 

 

 

 

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

TAO Center

Beeldschermweg 5, Amersfoort

Vitaliteitsprogramma's voor bewuste mensen.
NIEUW: RESET TRAJECT speciaal voor jou