Groepsmeditatie en oefensessies

Het Tao Kalligrafie Healing Veld is een baanbrekende nieuwe healingvorm, waarbij de positieve informatie, energie en materie diepgaand inwerkt op je ziel, hart, geest en lichaam. Het kan je ondersteunen je in jouw unieke proces voor gezondheid, vitaliteit, geluk en succes. Het Tao Kalligrafie Healing Veld is er voor jou!

Kies het maandpakket dat bij jou past.

 

Pakket 1

Met dit pakket geniet je iedere week van één oefensessie naar keuze. Je kiest voor Tao Meditatie óf Tao Kalligrafie Tai Qi óf Tao Kalligrafie Lichtmassage.

  • Meditatie in het Tao Kalligrafie Healing Veld (dinsdag 16.30-17.30)
  • Tai Qi in het Tao Kalligrafie Healing Veld (donderdag 16.30-17.30)
  • Licht Massage in het Tao Kalligrafie Healing Veld (vrijdag 19.00-20.00)
  • Kosten € 35,-

Boek hier


Pakket 2

Kun je niet kiezen en wil je niks missen? Wil je Tao Meditatie én Tao Tai Qi én Tao Lichtmassage? Dan kies je voor pakket 2! Je betaalt voor twee en je derde sessie is gratis.

  • Meditatie in het Tao Kalligrafie Healing Veld (dinsdag 16.30-17.30)
  • Tai Qi in het Tao Kalligrafie Healing Veld (donderdag 16.30-17.30)
  • Licht Massage in het Tao Kalligrafie Healing Veld (vrijdag 19.00-20.00)
  • Kosten: 70,-

Boek hier


Pakket 3

Wil je de dag goed beginnen met een oefensessie in het Tao Kalligrafie Healing Veld: dat kan! Iedere dag van 9.00 tot 10.00. Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Let op: de woensdag kun je meedoen met de gratis oefensessie.

Kosten: € 70,-

Boek hier


Pakket 4

Bij dit pakket ga je er helemaal voor. Je oefent iedere ochtend van 9.00 tot 10.00 én je doet mee aan de Tao Meditatie, Tao Tai Qi en Tao Lichtmassage. Als extra ontvang je ook een persoonlijk consult van 15 minuten van een master teacher voor een advies op maat.

Kosten: € 105,-

Boek hier

 

LEER MEER OVER HET TAO KALLIGRAFIE HEALING VELD
De kracht van het Tao Kalligrafie Healing Veld

Tao is de bron en de creërende kracht in alles en iedereen. De positieve informatie, energie en materie van Tao zou negatieve informatie, energie en materie in allerlei aspecten van het leven te kunnen omvormen. Denk hierbij aan je gezondheid (fysiek, emotioneel, metaal, spiritueel), maar ook aan relaties, financiën en veel meer.

De frequentie van Tao zou jouw frequentie kunnen verhogen en je kunnen vullen met liefde en licht, zodat jouw lichaam en leven zich weer kan herstellen.

Alle methodieken die we je aanreiken, zijn erop gericht om positieve verandering en groei te bereiken door in contact te treden met Tao. De meest krachtige en buitengewone manier om dat te ervaren is met het Tao Kalligrafie Healing Veld.

Kalligrafie is een kunstvorm, Tao is de bron. Tao Kalligrafie is zichtbare kunst die de onzichtbare kracht van het helende Tao veld voortbrengt. Wereldwijd zijn er op dit moment (juli 2021) 12 Tao Centers waar een Tao Kalligrafie Healing Veld aanwezig is.

Wetenschappelijk onderzoek (Tao Research) toont keer op keer de unieke resultaten voor healing, verjonging, versterking en preventie. Dit maakt het Tao Kalligrafie Healing Veld tot een baanbrekende healingvorm, die juist in de tijd waarin we nu leven van grote betekenis kan zijn.

Wekelijks zijn er meerdere Tao Kalligrafie Healing Veld sessies, die online bijgewoond kunnen worden vanuit de comfortabele omgeving van je eigen huis. Iedere sessie heeft zijn eigen karakter en manier om je met het Tao veld te verbinden. Je hoeft er geen een te missen via het Totaalpakket. Iedere sessie wordt opgenomen, welke je eenmalig kunt bekijken wanneer live meedoen niet mogelijk is.

 

Tao Kalligrafie Meditatie

Een meditatievorm die overwegend zittend wordt gedaan, waarbij onder andere ademhaling, visualisatie, klank en muziek wordt gebruikt.

 

Tao Kalligrafie Tai Chi

Een actieve meditatievorm, die staand wordt gedaan, waarbij met het hele lichaam Tao Tai Chi wordt beoefend, in samenwerking met een of meer kalligrafieën.

 

Tao Kalligrafie Lichtmassage

Een passieve meditatievorm, waarbij je kunt liggen en meegenomen wordt in een geleide meditatie met klank en muziek.

 

Tao Kalligrafie Ochtendsessie

Deze actieve oefenvorm, die zowel zittend als staand wordt gedaan, richt zich op de ontwikkeling van alle belangrijke chakra’s, organen, je energie en vitaliteit. Een geweldige boost voor jouw welzijn en voor de rest van je dag.

 

Meer info

TAO KALLIGRAFIE HEALINGVELD

Een informatiesyseem met zes belangrijke Tao technieken die je de kracht geven voor healing en transformatie van je leven

Bestel hier je boek.

 

 

>>> Terug naar:

 

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

TAO Center

Beeldschermweg 5, Amersfoort

Vitaliteitsprogramma's voor bewuste mensen.
NIEUW: RESET TRAJECT speciaal voor jou