Groepsmeditatie en oefensessies

Wil je je frequentie hoog houden, oefenen in een groep en actief werken aan je gezondheid, thema of uitdaging, dan hebben we drie varianten waarbinnen je dit kunt doen. Een lichte, een medium en intensieve variant. Voor hardnekkige uitdagingen is er het speciaal pakket.

 

Lichte variant

Voor het optimaliseren van gezondheid, vitaliteit en voor preventie.
Neem wekelijks deel aan één groepssessie naar keuze: Tao meditatie, Tao Tai Chi, Tao lichtmassage.  Dit is met terugkijk mogelijkheid.

Boek HIER

 

Medium variant

Voor het helpen helen en transformeren van gezondheidsklachten en levensuitdagingen.
Neem wekelijks deel aan drie groepssessies: Tao meditatie, Tao Tai Chi, Tao lichtmassage. Dit met terugkijk mogelijkheid. 

Boek HIER

 

Intensieve variant

Voor het doorbreken en helpen helen van hardnekkige, chronische of ernstige gezondheidsproblemen, patronen en levensuitdagingen.
Neem deel aan vier intensieve Tao oefensessies per week, voor wie diepere verandering wil bereiken. Hier is geen mogelijkheid tot terugkijken. 

Boek HIER

 

Speciaal pakket (=medium + intensief)

Voor het doorbreken en helpen helen van hardnekkige, chronische of ernstige gezondheidsproblemen, patronen en levensuitdagingen geldt: hoe meer Tao oefening, hoe beter! Combineer de intensieve Tao oefensessies met de 3 Tao weeksessies voor het beste resultaat.
Let op: In dit pakket ontvang je ook een individuele afspraak van 15 minuten met een Master Teacher Healer voor een reading en advies op maat voor het behalen van jouw doel(en).

Boek HIER

 

Deelname gaat per maandabonnement:

Tao veld groepssessies
Licht                    35,-
Medium              70,-
Intensief             70,-
Speciaal (medium + intensief)     105,-

 

TOELICHTING op dit aanbod van Groepsmeditatie en oefensessies – TAO Kalligrafie Healingveld.

Alle methodieken die we je aanreiken, zijn erop gericht om verandering en groei te bereiken door in contact te treden met Tao. De meest krachtige en buitengewone manier om dat te ervaren in door het Tao Meditatieveld binnen te gaan.

Het Tao Meditatieveld wordt gevormd door 50 Tao Kalligrafieën, die samen het zuivere Tao Veld tot stand brengen. Het Tao Meditatieveld wordt ook wel het Tao Kalligrafie Healingveld genoemd.

Wereldwijd zijn er op dit moment (april 2021) 12 Tao Centers waarin zo’n Tao kalligrafie healing veld aanwezig is. Wetenschappelijk onderzoek (Tao Research) bewijst keer op keer de unieke resultaten voor healing, verjonging, versterking en preventie. Het veld wordt ook gebruikt om tot verdere ontwikkeling te komen.

Wekelijks zijn er 4 soorten sessies vanuit het Tao Kalligrafie Healingveld, ieder met z’n eigen karakter. Je hoeft er geen een te missen via het Totaalpakket.

 

Tao Meditatie

Een meditatievorm die overwegend zittend wordt gedaan, waarbij onder andere ademhaling, visualisatie, klank en muziek wordt gebruikt.

 

Tao Tai Chi

Een actieve oefenvorm, die staand wordt gedaan, waarbij met het hele lichaam Tao Tai Chi wordt beoefend, in samenwerking met een of meer kalligrafieën.

 

Tao Lichtmassage

Een passieve meditatievorm, waarbij je kunt liggen en meegenomen wordt in een geleide meditatie met klank en muziek.

 

Tao Oefensessies

Een actieve oefenvorm waarin doelgericht wordt gewerkt aan jouw thema’s via het versterken van basisenergie, het balanceren en ontwikkelen van de belangrijkste chakra’s, organen, energiestromen en meer. Hierbij worden ook elementen uit de Tao Meditatie en Tao Tai Chi gebruikt.

 

 

>>> Terug naar:

 

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

TAO Center

Nijverheidsweg-Noord 127, Amersfoort

Vitaliteitsprogramma's voor bewuste mensen.
NIEUW: RESET TRAJECT speciaal voor jou