Groepsmeditatie en oefensessies

Het Tao Kalligrafie Meditatie Veld is een baanbrekende nieuwe methode, waarbij de positieve informatie, energie en materie diepgaand inwerkt op je ziel, hart, geest en lichaam. Het kan je ondersteunen je in jouw unieke proces voor gezondheid, vitaliteit, geluk en succes. Het Tao Kalligrafie Meditatie Veld is er voor jou!

Het TAO Center biedt sinds april 2022 drie verschillende maandabonnementen aan zodat je zelf op jouw tempo en zelf gekozen intensiviteit kunt werken aan jouw gezondheid, vitaliteit, uitdaging en/of bewustzijnstraject.

Tip: Wie drie maanden aaneengesloten meedoet, ontvangt 20% korting.

 

Kies het maandpakket dat bij jou past.

 

Abonnement 1

Met dit abonnement geniet je iedere week van drie oefensessie: Tao Meditatie, Tao Kalligrafie Tai Chi en Tao Kalligrafie Lichtmassage.

  • Meditatie in het Tao Kalligrafie Meditatie Veld (dinsdag 16.30-17.30)
  • Tai Chi in het Tao Kalligrafie Meditatie Veld (donderdag 16.30-17.30)
  • Licht Massage in het Tao Kalligrafie Meditatie Veld (vrijdag 19.00-20.00)
  • Kosten € 70,-

Boek hier


Abonnement 2

Met dit abonnement ben je de hele week verbonden met het Tao Veld. Je oefent iedere ochtend van 9.00 tot 10.00 én je doet mee aan de Tao Meditatie, Tao Tai Chi en Tao Lichtmassage. Dit pakket kost € 105,-.

Boek hier


Abonnement 3

Met dit abonnement geniet je iedere week van één oefensessie naar keuze. Je kiest voor Tao Meditatie óf Tao Kalligrafie Tai Chi óf Tao Kalligrafie Lichtmassage.

  • Meditatie in het Tao Kalligrafie Meditatie Veld (dinsdag 16.30-17.30)
  • Tai Chi in het Tao Kalligrafie Meditatie Veld (donderdag 16.30-17.30)
  • Licht Massage in het Tao Kalligrafie Meditatie Veld (vrijdag 19.00-20.00)

Kosten € 55,-

Boek hier


 

 

LEER MEER OVER HET TAO KALLIGRAFIE MEDITATIEHEALING VELD
De kracht van het Tao Kalligrafie Meditatie Veld

Tao is de bron en de creërende kracht in alles en iedereen. De positieve informatie, energie en materie van Tao zou negatieve informatie, energie en materie in allerlei aspecten van het leven te kunnen omvormen. Denk hierbij aan je gezondheid (fysiek, emotioneel, metaal, spiritueel), maar ook aan relaties, financiën en veel meer.

De frequentie van Tao zou jouw frequentie kunnen verhogen en je kunnen vullen met liefde en licht, zodat jouw lichaam en leven zich weer kan herstellen.

Alle methodieken die we je aanreiken, zijn erop gericht om positieve verandering en groei te bereiken door in contact te treden met Tao. De meest krachtige en buitengewone manier om dat te ervaren is met het Tao Kalligrafie Meditatie Veld.

Kalligrafie is een kunstvorm, Tao is de bron. Tao Kalligrafie is zichtbare kunst die de onzichtbare kracht van het helende Tao veld voortbrengt. Wereldwijd zijn er op dit moment (juli 2021) 12 Tao Centers waar een Tao Kalligrafie Meditatie Veld aanwezig is.

Wetenschappelijk onderzoek (Tao Research) toont keer op keer de unieke resultaten voor healing, verjonging, versterking en preventie. Dit maakt het Tao Kalligrafie Meditatie Veld tot een baanbrekende healingvorm, die juist in de tijd waarin we nu leven van grote betekenis kan zijn.

Wekelijks zijn er meerdere Tao Kalligrafie Meditatie Veld sessies, die online bijgewoond kunnen worden vanuit de comfortabele omgeving van je eigen huis. Iedere sessie heeft zijn eigen karakter en manier om je met het Tao veld te verbinden. Je hoeft er geen een te missen via het Totaalpakket. Iedere sessie wordt opgenomen, welke je eenmalig kunt bekijken wanneer live meedoen niet mogelijk is.

 

Tao Kalligrafie Meditatie

Een meditatievorm die overwegend zittend wordt gedaan, waarbij onder andere ademhaling, visualisatie, klank en muziek wordt gebruikt.

 

Tao Kalligrafie Tai Chi

Een actieve meditatievorm, die staand wordt gedaan, waarbij met het hele lichaam Tao Tai Chi wordt beoefend, in samenwerking met een of meer kalligrafieën.

 

Tao Kalligrafie Lichtmassage

Een passieve meditatievorm, waarbij je kunt liggen en meegenomen wordt in een geleide meditatie met klank en muziek.

 

Tao Kalligrafie Ochtendsessie

Deze actieve oefenvorm, die zowel zittend als staand wordt gedaan, richt zich op de ontwikkeling van alle belangrijke chakra’s, organen, je energie en vitaliteit. Een geweldige boost voor jouw welzijn en voor de rest van je dag.

 

Meer info

TAO KALLIGRAFIE MEDIATIEVELD

Een informatiesyseem met zes belangrijke Tao technieken die je de kracht geven voor healing en transformatie van je leven

Bestel hier je boek.

 

 

>>> Terug naar:

 

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

TAO Center

Beeldschermweg 5, Amersfoort

Vitaliteitsprogramma's voor bewuste mensen.
NIEUW: RESET TRAJECT speciaal voor jou