Dag van de Bezieling

Op 3 juni aanstaande organiseren we de Dag van de Bezieling! Waarom? Omdat we graag als TAO Center willen staan voor meer bezieling in deze wereld. Hoe gaan we dat doen? We organiseren een dag met inspirerende lezingen en workshops. Gratis! Voor iedereen. Voeding voor je ziel. Maar dat is nog niet alles…

 

 

Met de Dag van de Bezieling willen we graag aandacht voor de kracht van bezieling in je leven. Dat ziet er voor iedereen anders uit. Hoe geef jij aandacht aan je hart? Hoe probeer jij je leven te leven in overeenstemming met je ziel(spotentie)? Er is steeds meer erkenning voor dit belangrijke aspect van je zijn. Ook andere organisaties en coaches onderschrijven dit belang. Daarom vinden we het ook zo leuk om samen een dagprogramma in te vullen met anderen! Voor de Dag van de Bezieling hebben we inspirerende gastsprekers, zoals Bram Peters (Circulair ondernemer), Corine van Zoelen (Yoga Business Coach) en Frans Heslinga (organisator en spreker). Voor het hele programma kijk je op de site www.dagvandebezieling.com.

 

Een challenge: Tracen van een TAO Kalligrafie

Kenmerkend voor het TAO Center is het werken met Tao Kalligrafie├źn. Daarom hebben we ervoor gekozen om op de Dag van de Bezieling iets te doen met een Tao Kalligrafie. Dat is onze manier om invulling te geven aan het werken op het niveau van je hart en ziel!

 

De Challenge: hoe ziet dat er uit?

Op 3 juni vragen we aan alle mensen die zelf ooit de positieve effecten van Tao Kalligrafie ervaren hebben, dit te delen met anderen. Met bijvoorbeeld je buurvrouw, een collega, een familielid of kennis. Wie zou de kracht van Tao Kalligrafie in jouw omgeving willen ervaren?

 

Hieronder zie je de Tao Kalligrafiekaart van de Da Ai (de grootste liefde). Op deze kaart staan ook de drie eenvoudige stappen voor het tracen. Vergeet niet een foto of een kort filmpje te maken van jouw trace-moment! Stuur je foto of filmpje dezelfde dag nog in. Onder de inzendingen verloten we een aantal mooie prijzen.

Stuur je foto of filmpje naar info@taocenter.nl. Doe mee met de Dag van de Bezieling; trace mee voor meer liefde.

 

 

 

 

 

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

TAO Center

Beeldschermweg 5, Amersfoort

Vitaliteitsprogramma's voor bewuste mensen.
NIEUW: RESET TRAJECT speciaal voor jou